close menu

Op zoek naar (ver)beeldende emotie die de snaar met impact raakt? SeeYouBaby!

SeeYouBaby ontwikkelt als visueel verbindend communicatiebureau mascottes, bedrijfsanimaties en visuele totaalconcepten in 2D en 3D die ‘blijven plakken’ op het netvlies, in het brein en binnen onze emoties.

Hoe we dit doen? Dankzij deze 6 fundamentele pijlers:

Story

Van creatieve 3D-animatiestudio tot visueel verbindend communicatiebureau: dat is de voorbije 20 jaar van See You Baby in een notendop. Wij ontwikkelen niet enkel 3D mascottes en catchy visuals, maar brengen jouw bedrijfsidentiteit tot leven binnen elke tak van jouw communicatiestrategie.

Hiervoor putten we uit een leger aan virtuele en tastbare communicatietools: van web, video of chatbox, tot POS-materiaal, productverpakking, drukwerk, animator kostuums, inflatables, vloer-, wand- of autoparkbestickering.

Onze creativiteit explodeert bij het bedenken van rakende en bezielde totaalconcepten. Impact genereren start immers niet vanuit het hoofd maar vanuit het hart.

visueel verbindende creaties

Unexpected

Onze 2D en 3D animatieconcepten en mascottes komen verrassend raak uit de hoek. Liefst bedolven onder een origineel sausje boordevol speelsheid. Humor vergemakkelijkt lastige communicatie, versterkt de teamgeest, overtuigt en verenigt.

Concrete

Wij verpakken complexe, educatieve of commerciële boodschappen in visueel hapklare concepten die er nog eens aantrekkelijk uitzien ook. Al eens nagedacht over de gunfactor die een goed doordachte 3D animatie, een video, visual of mascotte met zich meebrengt?

Emotional

SeeYouBaby is een intuïtieve en creatieve ontwerpstudio en verbindt naadloos het hoofd met het hart. Wij voeden jouw strategische bedrijfscommunicatie met de juiste emotie en creëren pakkende beeldverhalen met een maatschappelijke impact. Enkel zo kom je tot doeltreffende en bezielde boodschappen, en ontwikkel je betrokken medewerkers en klanten.  Beelden vormen immers de link tussen begrijpen en geloven, en tussen gedachten en gevoel.

Simple

SeeYouBaby graaft naar de kern van jouw verhaal. Simplicity is the new sexy. Geen luidruchtig geroep en gezwaai, maar krachtige (ver)beeldende emotie die de snaar op de juiste plaats raakt. Dit weerspiegelt zich ook in ons toegewijde team: SeeYouBaby wil niet groot ZIJN, maar grootse dingen DOEN. Hiervoor zweren wij bij open en empatische communicatie vanuit het hart met jou, onze klant, en met onze talrijke partners. Rooted by purpose, dat is wat ons drijft.

visueel verbindende creaties

Geluk zit soms in een klein hoekje. Het SUCCES van jouw communicatie is de combinatie van onze 6 kernwaarden

 Dan Heath weet dit al lang. Jij nu ook:

  1. Story (verhaal)
  2. Unexpected (overwacht)
  3. Credible (geloofwaardig)
  4. Concrete (concreet)
  5. Emotional (gevoel)
  6. Simple (eenvoud)

Klaar voor jouw eigen SUCCES-verhaal?

SeeYouBaby is jouw creatieve en tactische buddy en dit vanaf het prille begin. Ons creatief denkvermogen presenteert jou een bezield visueel totaalconcept op maat dat impact en betrokkenheid garandeert bij medewerkers en klanten, en jouw boodschap emotioneel verankert.

Resultaat?

  • Stijging van je merkwaarde
  • Bekrachtiging van jouw commerciële succesverhaal
  • Medewerkers en klanten worden betrokken vaandeldragers van jouw bedrijf, product of dienst

Zin in meer?

Dat treft. Wij ook! Bekijk onze portfolio ter inspiratie, of daag ons creatieve brein uit tijdens een gemoedelijk kennismakingsgesprek.

See You Baby!

Mail ons