close menu

Jouw salespitch of strategische meeting in één beeld samengevat?

Visual Harvesting

 

ik wil een offerte

Dat de beste ideeën op één bierviltje passen, wist je al. Dat één beeld meer zegt dan duizend woorden ook. En toch blijft het elke keer weer een struggle om tijdens een pitch die nagel waarop je wil slaan zo kort en zo goed mogelijk te verkopen. 80 slides om de klant te overtuigen met iets dat we in één beeld kunnen capteren. Zou het niet handig zijn mocht je één beeld hebben dat gans jouw verhaal samenvat?

Visual Harvesting

Herken je ook dit? Je had een goede strategische meeting. Je was helemaal mee met het verhaal, je noteerde veel en alles klikte mooi in elkaar. En toch blijkt het moeilijk enkele dagen later het verhaal te herhalen. Wat had je hier nu weer opgeschreven? Hoe verhield het één zich nu weer tot het andere? Het was nochtans zo logisch toen je het hoorde. Zou het niet handig zijn hier een beeld te hebben die het ganse verhaal samenvat en alles met elkaar linkt?

Hoe komt dat nu? Beelden zijn onze eerste taal en verwerken we veel sneller dan gesproken taal.
Ze geven rechtstreeks toegang tot het gevoel. Willen we dus meer verkoop realiseren of een gezamenlijke visie en missie sterker laten beleven, dan moeten we dus inzetten op dat beeldverhaal.

unnamed
unnamed (2)
unnamed (1)

Visual harvesting for the win. Concreet betekent dit dat we jullie meeting registreren en op een overzichtelijke manier visueel weergeven. We werken on the spot of met een grondige voorbereiding. Beide pistes zijn mogelijk. Indien het vooraf wordt voorbereid, is er meer ruimte om er een sterk concept aan te koppelen.
Een bijkomende optie is het creëren van cartoons die inzoomen op deelaspecten en het geheel luchtig houden en leuk zijn om een eventueel geschreven verslag op te smukken. Wil je de visual tot leven brengen? Ook daar hebben we een oplossing voor. We nemen de meeting op en gebruiken de stem als basis om de visual op te animeren. Zo kan de volledige samenvatting nog eens nagestuurd worden en kan de klant op eigen tempo nog eens alles rustig bekijken. Het zorgt ervoor dat je top of mind blijft. 

Mail ons