close menu

Infodocument mascottes

* ik geef hierbij ook de toestemming om de SeeYouBaby nieuwsbrief te ontvangen

Een 3D-mascotte laten maken brengt jouw bedrijfscommunicatie tot leven!

Is jouw communicatiestrategie een levenloos gebrabbel van waarden en missies die verdwijnen in de mist? Wek je woorden en waarden tot leven dankzij een gepersonaliseerde bedrijfsmascotte die impact genereert! Benieuwd wat een 3D-mascotte laten maken voor jouw bedrijf kan betekenen? Wees dan gezeten en lees vooral verder.

De voordelen van een 3D-bedrijfsmascotte laten ontwerpen

Lijkt een 3D-karakter laten maken jou wel iets? SeeYouBaby zet de voordelen van een gepersonaliseerde 3D-bedrijfsmascotte voor jou even op een rijtje.

  1. Een 3D-karakter brengt jouw interne en externe communicatie tot leven. Bye bye bored panda!
  2. Een gepersonaliseerde mascotte kijkt jouw doelgroep recht in de ogen waardoor deze zich instant persoonlijk aangesproken voelt.
  3. Een figuurtje dat er visueel aantrekkelijk uitziet en in al jouw communicatie terug aan bod komt, maakt dat jouw bedrijf of product in één oogopslag herkenbaar wordt.
  4. Mascottes hebben met hun grote puppy-ogen of behaarde smoeltjes een grote gunfactor. Complex beladen boodschappen worden zo hapklaar verpakt. En ze smaken nog lekker ook.
3D_mascotte_laten_maken_Tenzing_CV_vs004
3D_mascotte_laten_maken_Tenzing_London_vs003
3D_mascotte_laten_maken_Tenzing_CV_vs005

Een 3D-mascotte laten maken, hoeveel kost dat?

Dat is een logische vraag die je je stelt. Sta ons toe het antwoord wat te nuanceren. Een goed doordacht bedrijfsfiguurtje laten maken is geen kost, maar een investering die rendeert voor de komende tien jaar. Jouw 3D-wezentje of bedrijfsmascotte wordt de drager én de trekker van jouw communicatie, de visuele kapstok van waaruit al jouw boodschappen starten en dit voor de komende jaren in het verschiet. Hoe groot die investering is, bepaal je helemaal zelf.

  • Wil je meteen groots uitpakken met een karakter waarop zelfs neus- en okselhaartjes zichtbaar zijn? Of kan het eenvoudiger?
  • Is een 3D karakter nu reeds noodzakelijk? Of geraak je al een eind op weg met een 2D versie van hetzelfde karakter?

Antwoorden op deze en andere vragen bepalen mee de prijs om een 3D-mascotte te laten maken.

3D_mascotte_laten_maken_Walter_Maniac_vs004
3D_mascotte_laten_maken_Walter_Maniac_vs003
Walter_Maniac_vs002
3D_mascotte_laten_maken_Croco_vs001
3D_mascotte_laten_maken_Croco_vs003
3D_mascotte_laten_maken_Croco.vs004
3D_mascotte_laten_maken_Trends_top_vs003
3D_mascotte_laten_maken_Trends_top_vs002

Een mascotte laten ontwikkelen: hoe begin je daaraan?

Mogen wij heel even stoefen? Een 3D-bedrijfsmascotte laten ontwikkelen door SeeYouBaby is nog net iets anders dan een tekenfiguurtje laten ontwerpen door een doordeweekse graficus. We zeggen dit niet oneerbiedig, maar wel vanuit de jarenlange expertise binnen ons vakgebied. De visuele creaties van SeeYouBaby zijn stuk voor stuk uniek maar hebben allemaal één ding gemeen: ze genereren impact.
Als creatieve identity buddy voelen wij bezield, intuïtief en empatisch aan wat jouw ‘mannetje’ nodig heeft opdat het zich kan ontpoppen tot een gepersonaliseerde mascotte dat jouw specifieke bedrijfs-DNA uitademt in elke vezel van zijn lijfje. Uiteraard toetsen we deze intuïtie af aan oefeningen en moodboards, of misschien is jouw bedrijf wel geholpen met een begeleide brainstormsessie om tot de kern van de zaak te komen.

Het resultaat?
Een mascotte waar iedereen verliefd op wordt en een bedrijfs- of productimago waarvan de waarden worden gezien, gevoeld en begrepen.

3D_mascotte_laten_maken_Mascotte_vs001
3D_mascotte_laten_maken_Mascotte_vs002
3D_mascotte_laten_maken_Mascotte_vs003

Een 3D karakter laten maken dat impact genereert, vraagt vakmanschap, ervaring en gevoel voor finesse. The magic is in the detail. Lijkt zo’n 3D-mascotte laten maken de missing link in jouw communicatiestrategie?

See You Baby!

Mail ons