close menu

Krachtige visuele contentcreatie: visuals en animaties in 2D en 3D

Wat is visuele contentcreatie?

 

ik wil een offerte

Visual content is een communicatievorm waarbij boodschappen worden overgedragen door middel van beelden (visuals). Dit kunnen 2D of 3D handgetekende of computer gegenereerde afbeeldingen, tekeningen, animaties, figuurtjes, objecten, video’s,… zijn.

Omdat de waarheid soms echt wel in een cliché te vinden is, zeggen ook wij dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. En samen met ons, vele honderden van onze klanten.

Immers, the proof of the pudding is in the eating.

visuele_contentcreatie_EURONCAP_Farside_v2019_vs002
visuele_contentcreatie_EURONCAP_MPDB_v2019_edit
visuele_contentcreatie_18_Indirect_monitoring_vs003_edit
visuele_contentcreatie_Creaton_stormax_vs002
visuele_contentcreatie_Creaton_stormax_vs003
slide_05
slide_07
slide_04
HERO_TIPI_____v2
3D_productvisualisaties
productvisualisatie_3D

Krachtig campagnebeeld nodig? Visuals to the rescue!

De kracht van visuals en de impact van visuele contentcreatie is enorm, dit zowel bij interne bedrijfscommunicatie, externe communicatie (campagnebeelden bv.) als didactische projecten. Visuals scheppen emoties daar waar het moet, en weken gevoelens los die we herkennen.

Het resultaat uit zich in betrokken medewerkers en klanten, in campagnebeelden die plots viraal gaan, in een salesketting die flink wordt aangesnoerd en in een bedrijfsmentaliteit waarin iedereen meetrilt op dezelfde vibratie. Want als je plaatje klopt, klopt het overal.

Bovendien zijn goed doordachte visuals zoals 2D en 3D objecten, tekeningen of animaties multi-inzetbaar en dienen ze meerdere doelen:

  • Ze voegen extra pit toe aan je verkooppraatje
  • Ze laten je bedrijfsmascotte specifieke of moeilijke boodschappen overbrengen
  • Ze smukken je beursstand, trappenhal, kantoorruimte,… op
  • Ze zetten jouw product op een herkenbare manier in de markt

Inzetten op visuele contentcreatie schept oneindige mogelijkheden: van cartoony tot hyper realistisch. En ja, één krachtig campagnebeeld kan het verschil maken. Vraag dat maar aan Benetton.

visuele contentcreatie

Jouw visuele communicatie laten ontwerpen door SeeYouBaby? This is how we do it

SeeYouBaby is meer dan een animatiestudio of grafisch ontwerpbureau. Noem ons een gerust een bezielde impactproducent die met haar team grootse dingen realiseert. Onze drive is immers visueel verbindende communicatie scheppen die ‘blijft plakken’: op jouw netvlies, in jouw brein én in je hart. Hiervoor putten we inspiratie uit onze brains, en intuïtie uit onze guts. En kennis uit onze jarenlange ervaring uiteraard. We lopen hier immers al een tijdje rond.

Onze visuele contentcreaties starten steeds vanuit een sterk doordacht visueel concept, al dan niet voorafgegaan door een gezamenlijke brainstormsessie of workshop. Het resultaat zijn 2D of 3D illustraties, video’s of animaties die steeds beantwoorden aan 3 basiswaarden:

  1. Het beeld vertelt de kern van een onderliggend verhaal
  2. Het beeld geeft betekenis aan jouw boodschap
  3. Het beeld raakt de juiste gevoelssnaar bij de beoogde doelgroep

Hiervoor duikt SeeYouBaby IN het gevoel, en sleutelen we aan jouw afbeelding tot ook daar de juiste emotie verankerd zit. We tweak it till it sticks!

Onze creaties komen pas jouw richting uit, als we intern helemaal voor de bijl zijn gegaan. Dit wil zeggen: smoorverliefd van kop tot teen.

Ready to fall in love?

Ook ‘goesting’ gekregen in fingerlicking 3D visuals die op het netvlies blijven plakken, over de tong gaan en het hart sneller doen slaan?

See You Baby!

Mail ons