close menu

Didactische animaties en ander educatief materiaal laten ontwikkelen?

Creatief ontwerpbureau SeeYouBaby smult van levenslang leren!

blog-item-2

Wil je als bedrijf, organisatie, school of productiehuis educatief materiaal laten ontwikkelen dat fris, origineel en ludiek oogt zonder te vervallen in belerende vingerwijzingen? Dan is SeeYouBaby als creatief brein én doorwinterde animatiestudio jouw inventieve buddy en partner in crime.

Als visuele ‘impactproducent’ ontwikkelt SeeYouBaby visueel verbindende creaties die beklijven en bijblijven. Onze mascottes, 2D of 3D animaties, video’s en andere gewrochten spruiten voort uit de creatieve geesten van Geert, Maarten, Pieter en Frederik, en worden gevoed en bijgeschaafd door onze talrijke partners.

Samen met didactische experten (pedagogen, psychologen, leerkrachten,…) gaan we aan het brainstormen tot jouw communicatieconcept haarfijn en glashelder in elkaar steekt. Hierbij bewaken we stevig de balans tussen purpose en profit, en creëren we een gezond ecosysteem tussen jouw intenties, onze mogelijkheden, en de verwachtingen van het doelpubliek. Maar bovenal ontwikkelen we als visueel ontwerpbureau bezielde beeldverhalen met een maatschappelijke impact.

Educatief materiaal laten ontwikkelen? Deze didactische animatieprojecten gingen het jouwe reeds voor…

Het didactisch actieterrein waar SeeYouBaby als creatieve buddy wordt ingeschakeld, is groot, ruim en breed. Net als ons inventieve brein! Van animatiefiguren en didactische animatie- en instructievideo’s, tot animerende lespakketten voor scholen, theaterworkshops, bedrijfsopleidingen rond mental health en security, enz.

Afhankelijk van jouw beoogde doelgroep trekken we onze lade boordevol communicatietools open waaruit we weldoordacht diegene plukken die de lading op een speelse en krachtige manier dekt, draagt en verspreidt. Educatieve kindervideo’s vragen immers een andere aanpak dan didactisch trainingsmateriaal voor een multinational.

Wie jouw doelgroep ook is, onze visuele creaties zijn steeds luchtig en niet belerend. Al lachend aanvaardt men immers sneller en gemakkelijk nieuwe input, waardoor gedragsverandering of awareness veel vlotter wordt geïmplementeerd.

 

Ja we zijn er fier op, dus meer van dat!

SeeYouBaby zette met trots haar tanden in een aantal bijzonder educatieve projecten voor kinderen, en met succes!

Aya

Aya is een animatieproject waar verkeerseducatie voor kleuters centraal staat. Naast de website www.aya.be is de animatieserie te zien op VTM Kazoom en Zapp in Nederland. Daar bovenop ontwikkelde Mobiel21 vzw een bijzonder leuk gezelschapsspel en creëerde VTM een klimmuur, een inflatable glijbaan, animatiepakken en knuffels.

3D_mascotte_laten_maken_Rectangle 756
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_Aya_geenverkeer_vs004
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_Aya_geenverkeer_vs001
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_Aya_geenverkeer_vs002
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_Aya_geenverkeer_vs003

Posi & Friends

Posi & Friends (www.posiandfriends.be) is een uniek maatschappelijk project dat kinderen tussen 6 en 10 jaar inzichten geeft in persoonlijkheidsontwikkeling. Dit vormt een belangrijke basis om uit te groeien tot gelukkige en stabiele volwassenen.

educatief_materiaal_laten_maken_Posi_Groupshot_Terras_01
posi_and_friends
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_didactische_projecten_banner_vs003_1800x900
educucatief_materiaal_laten_ontwikkelen_didactische_projecten_banner_vs002_1800x900
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_didactische_projecten_banner_vs001_1800x900
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_mongool
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_gabriels_arm
educatief_materiaal_laten_ontwikkelen_zward

Wil jij ook een didactische animatievideo of ander educatief materiaal laten ontwikkelen?

Draag jouw steentje bij aan een meer duurzame maatschappij en maak samen met ons het verschil.

 

CASES PORTFOLIO

Mail ons